Research PDF Afdrukken E-mailadres

"Success isn't a result of spontaneous combustion. You must set yourself on fire."
Arnold H. Glasow.


Het achterhalen van informatie kan een tijdrovende klus zijn. U kunt zich veel tijd en frustratie besparen door vooronderzoek over te laten aan een professional van Delegate itContactinformatie

Heeft u bijvoorbeeld een direct telefoonnummer van een zakenrelatie nodig en heeft u de tijd of het geduld niet om eerst de receptioniste hiervan te overtuigen? Laat het aan Delegate it over. Delegate it heeft hier veel ervaring mee en heeft er een specialiteit van gemaakt dergelijke informatie voor u boven water te krijgen. Delegate it biedt u de juiste informatie op een presenteerblaadje aan!


Achtergrondinformatie

Kennis is macht. Met een goede voorbereiding kunt u beter beslissingen nemen, gesprekken voeren en deals sluiten. Maar het verkrijgen van de juiste achtergrondinformatie kan een tijdverslindende activiteit zijn. U kunt Delegate it  inzetten om de juiste informatie voor u te achterhalen, zodat u goed voorbereid uw zaken kunt doen.


Inkoop

Overweegt u een belangrijke aankoop? Maar heeft u geen tijd voor een grondig vooronderzoek? Wilt u bijvoorbeeld nieuw meubilair voor uw bedrijf, een lijst van hotels in uw regio of een lunch voor 50 personen regelen?  Delegate it doet alle research voor u.  Leveranciers, prijzen, stijlen, we zoeken het voor u tot de bodem uit.  Delegate it  biedt u alle informatie op een overzichtelijke manier aan.  Als u wilt, vragen wij zelfs de offertes voor u op. Het enige wat u nog hoeft te doen is een keuze te maken uit de gepresenteerde voorstellen.


Inspiratie

Delegate it kan u ook inspireren bij uw zoektocht naar het ideale relatiegeschenk. Bent u op zoek naar een bijzonder geschenk maar weet u niet waar te beginnen? Na uw opdracht zoekt Delegate it  voor u uit wat de markt te bieden heeft, natuurlijk passend bij uw wens. U geeft  zo een origineel of persoonlijk geschenk maar u bespaart zich de tijd zo’n geschenk te zoeken. Delegate it  vindt voor u graag het perfecte geschenk.


Wilt u meer weten over onze research mogelijkheden? Neem contact op met Delegate it, en wij laten u graag weten of wij u van dienst kunnen zijn.

 

 

Language Selection

Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Enquêtes

Wat zou u het liefst delegeren?