Cases PDF Afdrukken E-mailadres

Work smarter, Not harder:  Delegate it!

Hieronder vind u een overzicht van recente opdrachten van Delegate it.Research voor Business Deals
Delegate it heeft een belangrijke opdrachtgever ondersteund, die een samenwerking wilde realiseren met een grote speler in de evenementenbranche. De opdrachtgever had nog geen contacten met het bedrijf.  Delegate it heeft de opdracht gekregen onderzoek te doen naar de achtergrond van de belangrijkste beslissers en directieleden binnen het bedrijf.  Delegate it deed ook vooronderzoek naar contactinformatie, zoals de namen en telefoonnummers van de desbetreffende Secretaresse/Personal Assistant, waardoor het eerste contact gemakkelijk gelegd kon worden. 

 

Organisatie tijdens Evenementen/Congressen
Delegate it verzorgt regelmatig alle operationele zaken met betrekking tot gastvrijheid en garandeert een soepele, professionele en vlekkeloze gang van zaken.  Wij nemen met plezier de organisatie van u over als het gaat om congressen, evenementen en presentaties.

Voor een internationaal bedrijf dat deelnam aan de International Broadcasting Convention (IBC) in de Rai te Amsterdam, heeft Delegate it de logistiek verzorgd.
De IBC is een van  ‘s werelds grootste congressen op de gebied van creatie, management en content delivery voor de entertainment en electronic media industrie.
Voor deze grote speler heeft Delegate it reis- hotel- en dinerreserveringen gedaan, de inkoop verzorgd en zaken als autohuur voor internationaal gebruik geregeld.


Inkoopcoördinatie Relatiegeschenken
Een andere opdrachtgever heeft Delegate it de opdracht gegeven een relatiegeschenk te bedenken, te laten ontwerpen en te realiseren.  In overleg met de opdrachtgever is er gekozen voor op maat gemaakte zilveren manchetknoppen ingelegd met een voorbeeld van het product van de opdrachtgever.  Delegate it heeft voor deze opdracht diverse zilversmeden benaderd, waarvan twee nu voorstellen doen voor design, plus opgave van productiekosten en verpakking.
Dit moet resulteren in een uniek, handgemaakt relatiegeschenk met cachet, tegen beperkte kosten. Het relatiegeschenk wordt kant en klaar afgeleverd bij de opdrachtgever en kan eenvoudig worden bijbesteld. Delegate it biedt de opdrachtgever tevens de optie om de bezorging ook voor haar rekening te nemen.


Manchetknopen

Dit zijn een paar voorbeelden om u te laten zien hoe u de diensten van Delegate it kunt inzetten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Om onze opdrachtgevers te beschermen noemen wij geen bedrijfsnamen in bovenstaande tekst.  In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze ervaringen en mogelijkheden.

 

 

Language Selection

Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Enquêtes

Wat zou u het liefst delegeren?